Cautare

787 de rezultate pentru "afrodisiac natural" (6.38 secunde)
"Daca articolul 53 devine parte a unei politici de austeritate, atunci regimul se erodeaza singur, pentru ca executivul este asezat sub spectrul unui cataclism natural", remarca, pe buna dreptate, europarlamentarul PDL Cristian Preda, unul dintre putinii pedelisti care isi mai pastreza capul pe umeri, fata de ceilalti portocalii talibani pentru care capul a devenit doar o nefericita prelungire a gatului.
Aici, PD-L va avea problema cea mai serioasa, pentru ca, in general, cei care au guvernat se erodeaza natural dupa ambele standarde, pe cand cei din opozitie pot prezenta oameni "straluciti si imaculati", care urmeaza ca confirme.
Sunt lucruri care se petrec in mod natural. Si Hagi, cand era in varful lui de cariera, uneori era scos la jumatatea meciului, pentru ca antrenorul avea un alt gand, nu neaparat pentru ca gresise ceva.
Exista propuneri pentru un PLAN B - in vederea salvarii civilizatiei si a mediului natural.
Avem acolo 4.000 mp de vita-de-vie, bem cate un pahar cu vin natural. Deseori merg la Prut la pescuit, pentru ca sunt un mare consumator de peste, si de doua ori pe an in Delta.
Cred ca trebuie in permanenta o schimbare de garzi, dar ea se face natural.
Miscarile anti-globaliste nu se opuneau globalizarii istoriei care este un fenomen natural, ci se revoltau in legatura cu modul in care globalizarea era administrata.
Care, desi la acel moment era doar un simplu membru de partid, a preluat natural conducerea prezidiului Congresului. Cu aceeasi naturalete a condus sala spre votarea numeroaselor comitete si "structuri de lucru" necesare desfasurarii adunarii, probabil in virtutea unor reflexe dobindite pe vremea cind era activist PCR.
Care, desi la acel moment era doar un simplu membru de partid, a preluat natural conducerea prezidiului Congresului. Cu aceeasi naturalete a condus sala spre votarea numeroaselor comitete si "structuri de lucru" necesare desfasurarii adunarii, probabil in virtutea unor reflexe dobindite pe vremea cind era activist PCR.
Daca, totusi, cred ca e bine ca PDL sa supravietuiasca tavalugului si sa redevina un partid care conteaza, in scorul sau natural, la vreo 15 %, e pentru ca avem nevoie de opozitie - chiar si de una care n-are chef sa invete mai nimic- , dar si pentru ca e nevoie de o pluralitate de optiuni, pe care doar partidele din USL nu o pot satisface.
• Creantele impotriva statului sa aiba acelasi regim juridic cu plata obligatiilor fiscale • Repararea prejudiciului printr-o despagubire echitabila cu privire la dreptul persoanei vatamate de o autoritate publica • Garantarea principiului egalitatii de arme intre acuzare si aparare • Garantarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal • Garantarea dreptului la viata intima, familiala si privata • Garantarea secretului corespondentei • Garantarea dreptului la un mediu sanatos prin asigurarea protectiei, refacerii si utilizarii durabile a patrimoniului natural asa cum v-ati angajat si prin Strategia Nationala de Aparare pe care ati prezentat-o camerelor reunite ale Parlamentului in anul 2015.
Majorarile de preturi la utilitati Benzina cu plumb - cu 100 de euro/1.000 litri Benzina fara plumb - cu 55 de euro/1.000 litri Motorina - cu 53 de euro/1.000 litri Pacura - cu 6,81 euro/1.000 kilograme Electricitatea utilizata comercial - 0,14 euro/MWh Electricitatea utilizata necomercial - 0,30 euro/MWh Gaz natural folosit drept carburant - 1,59 euro/gigajoule Gigacaloria - cu 20% Scumpiri la alimente si alcool - carnea de pasare - 10% - oua - 10% - mezelurile - 2-3% - alcool - 25% - berea 5-10% - tigarile - 4.000-5.000 lei/pachet Majorari la alte produse - materiale de constructii - 10% - autoturisme - 1-2% - electrocasnice - 20% - aparate foto si camere video - 30% - confecþiile din blanuri naturale - 45% - articolele din cristal - 55% - parfumuri - 35% - arme de vinatoare - 100% - iahturi si barci cu motor pentru agrement - 50%
Pe linga externalizarea unor servicii, personalul a scazut in mod natural. Acum Damen are 3.200 de salariati. Trebuie retinut ca la Damen nu au existat programe de disponibilizari.
Untdelemn de la Bunica continua sa ramâna un produs natural, cu un ambalaj ce asigura o manipulare si depozitare eficiente, dar ofera si o formula speciala (...) atunci când ne referim la uleiul pentru prajit", a precizat, pentru GdS, managerul de vânzari si marketing al Cargill Oil România, Angela Dinu.
Acesta a mai afirmat ca o reducere ar fi fost posibila de la 1 aprilie, insa nu ar fi fost indicata, in conditiile in care gazul natural este o resursa pe cale sa se epuizeze, motiv pentru care autoritatile cauta si alte resurse de energie alternativa, prin care gazul sa poata fi inlocuit.
) a redus brusc volumul de gaz natural pompat, fara a informa in prealabil partea turkmena", a explicat Ministerul de Externe intr-un comunicat.
Senatorul liberal a adaugat ca „e natural sa fie asa“ si ca spera ca aceste probleme sa fie eradicate, dar nu dintr-o data.
Apoi, dupa ce economia scazuse aproape natural cu -12,9% in 1991 a mai plonjat cu -8,8% in 1992.
Nu s-a mai procedat la o discutie prealabila. Noi, cei din Alianta, am crezut ca lucrurile vor functiona in mod natural, dar nu s-a intimplat asa.
Economia se ajusteaza natural, agentii economici privati nefiind ajutati sa-si gaseasca mecanisme de imunizare in fata crizei actuale sau a viitoarelor crize.
google-analytics.com